tiistai 12. heinäkuuta 2011

MUUTAMA RIVI UUPUNEELTA SHOPPAILIJALTA

Terveisiä Helsingin Stockmannilta sekä ainakin 25:stä pienemmästä putiikista, joissa vierailin. Kotiin kannoin vain Ritva Fallan pistaasinvihreän neuletakin (-50%), jota on mukava joskus töissä käyttää. Mutta ei siis mitään järisyttävän ihanaa, jota olisi halunnut kokeilla uudestaan heti kotiin tultua.

Alkumatkasta mies oli mukana ja hänelle löydettiinkin hyvin istuvat farkut ja paita. Olin hiukan kateellinen, mutta hyvähän se on, etteivät vaateostokset ole kaikille perheessä ongelma. Minulle kaikki vaatteet ovat aina liian pitkiä. Tavallisen mitoituksen vaatteet ovat myös usein jostain kohtaa liian kapeita tai sitten esimerkiksi slimmaus osuu liian alas. Kun sitten menen päättäväisesti isojen tyttöjen kauppaan, minulle tullaan usein ystävällisesti sanomaan, että heidän vaatteensa on tarkoitettu kookkaammille naisille. Mistä minun pitäisi vaatteeni ostaa?!!

Pidän kovasti esimerkiksi Max Maran mallistosta (liian nafteja) sekä Max Maran isosta siskosta Marina Rinaldista (turhan isoja). Mutta kauniita ovat molemmat, kuten kuvista näkyy.

Kuva Max Mara

Kuva Marina Rinaldi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti