sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

TUNNUSTUS TUNTUU HYVÄLTÄ
Sain Kaaoksen keskellä -blogin Lady of The Messiltä (http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi) tämän tunnustuksen. Saajan kuuluu välittää tunnustus eteenpäin viidelle mieluisalle bloginpitäjälle.

Tunnustuksen saavat tällä kertaa blogit Ruusupensaan takaa, Vuoksi ja luode, Kirjoja maailman eri kolkista sekä minulle uudet, kiinnostavat tuttavuudet SNP ja Romaniperheen elämää eteläisessä Suomessa. Kopioikaa tämä tunnustus itsellenne ja antakaa se eteenpäin viidelle valitsemallenne.

Kaikkien bloginpitäjien ja lukijoiden iloksi vielä viime perjantain Viivi ja Wagner (HS 19.4.2013):


9 kommenttia:

 1. Kerrassaan oivaltavaa taas Viiviltä ja Wagnerilta;)
  Jotenkin osaan niin hyvin samaistua tuohon Viiviin!
  Aurinkoisia kevätpäiviä edelleenkin!

  VastaaPoista
 2. Toi sarjus on huippu, kuten Viivi ja Wagner yleensäkin ovatkin :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei =) satuin eksymään blogiisi ja varsin mukaansa tempaava! Liityin lukijaksi =)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kiitoksista ja kommenteista!

  VastaaPoista
 6. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
  Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

  VastaaPoista