sunnuntai 20. marraskuuta 2011

HEMMOTTELUVIIKONLOPPU

Vaikka takana on aivan tavallisen pituinen viikonloppu, tunnen olleeni minilomalla. Lähdimme lauantaiaamupäivänä kohti Kokemäellä sijaitsevaa kesäkotiamme. Pääsimme vihdoin käyttämään lahjaksi saamamme Terveyskellarin lahjakortin. Seuraksi saimme siskoni miehineen. Paikka on upea! Infrapunasauna, laadukas tavallinen sauna ja hulppea poreallas olivat vapaassa käytössämme. Paikka oli kauniisti sisustettu. Kaikkialla oli kynttilöitä ja muita kauniita yksityiskohtia. Tarjolla oli myös juomia ja pieniä herkkuja. Harmiksemme olimme aliarvioineet ajantarpeemme. Kylpynautintoa olisi voinut jatkaa paljon pitempäänkin, mutta teatterista ei sovi myöhästyä.

Tampereen työväen teatterissa näimme meitä keski-ikäisiä naurattavan esityksen Parasta ennen, jonka ainoana näyttelijänä Ilmari Saarelainen tekee ison urakan. Näytelmässä lähestytään iän karttumiseen liittyviä ilmiöitä (niitä noloimpiakin) niin hauskalla ja lämpimällä tavalla, että jokainen katsoja varmasti poistuu teatterista hyvällä ja ehkä vähän huojentuneellakin mielellä. Omat kokemukset eivät loppujen lopuksi olekaan niin poikkeavia. Mökillä ihastelimme vielä hetken poikkeuksellisen hienoa tähtitaivasta.

Tänään kotiin tultuamme kuopus kiitteli vuolaasti viikonloppujärjestelyämme. Kotona oli ollut ihanan rentoa ilman vanhempia. Käytännöstä voisi hänen mielestään tehdä pysyvän. Mutta kun meille ehti jo tulla ikävä...

Poreallas oli todella houkutteleva

Joulun läheisyyden huomasi saunatonttujen läsnäolosta

Välillä saattoi vain levähtää ja seurustella

Kauniit yksityiskohdat ovat ainakin yhtä tervehdyttäviä kuin aromisuolat ja lämpökäsittelyt

Tätä ohjetta noudatimme mahdollisimman tarkasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti