tiistai 2. elokuuta 2011

VOI VOI PIENTÄ JUHLIJAA...

Tervehdys pitkästä aikaa! Tupla-viisikymppiset tuli juhlittua lauantaina ja edeltävä viikko oli melkoista matalalentoa kekkereitä valmistellessa. Juhlat onnistuivat yli odotusten. Ainakin meillä itsellä oli todella hauskaa ja toivon mukaan vieraillakin. Heitähän onnistuneista pirskeistä on kiittäminen. Vieraat tuovat juhlan tullessaan.

Vaikka pieni stressi oli vähällä nostaa päätään, olivat juhlavalmistelut mukavia. Servettejäkin ehdin ostaa kahdet, kun ensimmäiset hankittuani näin yllättäen vielä kauniimmat ja juhlatilaan sopivammat. Vuokraamassamme tilassa oli käsin veistetyt hirsiseinät ja luonnonkukat tuntuivat olevan ainoa sovelias pöytäkoriste. Kuuma kesä on vain mennyt pikakelauksella, eikä kukkien löytäminen ollutkaan aivan niin yksinkertaista, kuin olin kuvitellut. Olen todella kiitollinen miehelleni, joka kierteli kanssani autolla lähipitäjien hiekkateitä ja etsi oikean sävyisiä kukkia auton perässä nököttävään vesiämpäriin. Hän ei nimittäin juurikaan perusta koristeluinnostuksestani, vaikka voikin ilahtua lopputuloksesta. Saimme loppujen lopuksi tehtyä poikani tyttöystävän kanssa aivan ihanat kimput pihlajasta, seljasta, rantakukista ja kotipihan vaaleanpunaisita malvoista. Muihin juhlavalmisteluihin saimme apua taitavilta ystäviltä.

Illan kruunasivat tasokas pitopalvelu (Sari Vesala Pitkäjärven vapaa-ajan keskuksesta) sekä erinomainen DJ ohjelmatoimisto Äänirasiasta Porista. Suosittelen molempia! Ohjelmatoimisto tekee kuulemma keikkoja myös pääkaupunkiseudulla. Laitan muutaman kuvan juhlista myöhemmin. Kuvat menivät vahingossa miehen koneen mukana kaupunkiin.

Tänään on olo ollut vähän uuvahtanut. Ehkä kyseessä on jälkijättöinen juhlaväsymys. Kävin lainaamassa kirjastosta dekkarin ja pinon viime vuoden Sköna hem -lehtiä. Lisäksi ostin porilaisen Sarpin leipomon iki-ihanaa Ruisbucco-leipää. Se ei vaadi seurakseen kuin sipauksen floraa.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuva ja teksti, tarkkasilmäinen juhlija vaan huomasi, että ohjelmatoimiston kohdalla tekstissä on pieni virhe, eikös toimisto ollut Äänirasia eikä soittorasia?? Kiitokset vielä loistavista juhlista, niistä puhutaan vielä pitkään! :-)

    Päivi

    VastaaPoista
  2. Kiitos tarkkasilmäisyydestä! Korjasin asian heti:)

    VastaaPoista