sunnuntai 14. elokuuta 2011

KOTISUNNUNTAI

Tänään on ensimmäinen sunnuntai, jonka vietämme kotona sitten kesäkuun alun. Oikeastaan on mukavaa olla pitkästä aikaa viikonloppuna kotona. Eilen olimme ystävien pojan rippijuhlissa. Tämä päivä on mennyt kotihommissa. Varaston rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin (ohessa kuva). Lisäksi pihallamme maalattiin taas yksi polkupyörä. Kesken ruuanlaiton pääsimme piipahtamaan naapurissa, jonne on syntynyt ihania sekarotuisia koiranpentuja. Vähältä piti, ettemme varanneet yhtä esikoisen allergiasta huolimatta.

Erityisen tyytyväinen olen vaatekaappien siivoushankkeen. Pelkästään minun kaapeistani kertyi kaksi isoa muovikassillista kirpputorikeräykseen vietäväksi. Noloa asiassa on se, että aika monet noista vaatteista riippuivat kaapissa hintalapun kanssa. Huonoja heräteostoksia siis. Kiusallisimpia ovat jo valmiiksi pari numeroa liian pieninä ostetut vaatteet. Sorrun tuon tuosta ihanuuksiin, jotka vaativat "vain muutaman kilon pikku pudotuksen" mahtuakseen päälle. Turha sanoa, että sellaista päivää ei tule koskaan. Paras pistää poistoihin, kun muoti ei ole vielä niin paljon muuttunut, etteikö joku sopivan kokoinen voisi vielä niitä käyttää.

Lähdemme vielä käymään ystävien luona kahvilla. UFF:n keräyslaatikko on sopivasti kävelyreittimme varrella - en ainakaan ennätä katua poistojani. Huomenna on sitten loman jälkeinen ensimmäinen työpäivä. Täytynee laittaa herätyskello reilusti ajoissa soimaan. Tottumattoman aamutoimet menevät helposti tupuloinniksi. Mukavaa viikkoa kaikille!

Varasto on jo näin pitkällä

Vanha pyörä sai tällä kertaa valkoisen maalin pintaansa. Työ sujuu hyvin, kun on kaveri kannustamassa.


Mukavaa saada kaappiin näin paljon lisätilaa


4 kommenttia:

  1. Olisit laittanut kuvia sun vaatteista...tiedä vaikka olisi tullut ostettua. Olen innokas kierrättäjä ja ostan mielelläni käytettyä (jos mahtuu) ja vaikka uuttakin käytöstä poistettua. Tyttäreni piti blogikirppiksen ja myi muutamalla eurolla +postituskulut paljon vaatteitaan. Onhan niissä postitteleminen, mut hauskalta homma tuntui vierestä katsottuna.

    VastaaPoista
  2. Leena: Eipä tullut mieleen. Täytyy kokeilla ensi kerralla. Toivottavasti päätyvät hyvään käyttöön nytkin:)

    VastaaPoista
  3. Varmasti päätyvät hyvään käyttöön. Kivoja löytöjä olit tehnyt kirpparilta. Varsinkin luumulaatikko ja Marimekon pussukka tietty. Minä tein kivoja löytöjä siskoni luona, kun autoin häntä varaston siivouksessa. Urakoitiin koko lauantai ja hän antoi kaikkea ylimääräistä. Tupperin astioita ja sen sellaista.

    VastaaPoista
  4. Leena: Haastavinta on yrittää pitää pää kylmänä ihanien tai ainakin mielenkiintoisten tavaroiden keskellä. Pakko myöntää, että ainakin luumulaatikon kohdalla mentiin aika rajoilla...

    VastaaPoista