keskiviikko 29. helmikuuta 2012

IHANUUKSIA HOPEALAUTASELLA



Ei ehkä sentään ihan hopealautasella, mutta teräslautasella ainakin. Huomasin yhtäkkiä, että Stockmannin helmikuiset kanta-asiakasetusetelit ovat menossa vanhoiksi. Kipakasta flunssasta huolimatta raahauduin konsernin lippulaivamyymälään hyödyntämään perheemme 60 euron arvoiset edut. Lisäksi minulla oli vielä käyttämättä töistä jouluna saatu 100 euron arvoinen lahjakortti.

Päätin käyttää rahat haaveilemaani Sarpanevan teräslautaseen, josta kerroin edellisessä postauksessani. Tai tarkkaan ottaen ostin niitä kaksi - suurinta kokoa. Toivottavasti mies ei lue tätä kirjoitusta. Hänelle näytin vain yhden. Koska ostoksia täytyi kertyä yhteensä 300 euron edestä, ostin miehelle hänen tarvitsemansa uuden sähköhammasharjan, itselleni parfyymin (vanha on ihan totta lopussa) sekä vielä lahjan ystävälle.

Tiedoksi kaikille, joiden etusetelit ovat käyttämättä: Stockmannilla kerrottiin, että setelien voimassaoloaikaa on poikkeuksellisesti jatkettu ensi sunnuntaihin. Eli vielä ehtii!

Koska suurin osa perheestämme on flunssan kourissa, oli mies ostanut kaupasta kaikkien flunssalääkkeiden Äitiä: mustaherukkamehua. Pääsin heti kokeilemaan miten Timo Sarpanevan Tsaikka-lasit sopivat hänen saman aikakauden tuotantoa (1971) olevalle teräsvadilleen
Ystävän lahjapaketista tuli mielestäni niin raikas ja soma, että laitoin tähän kuvan siitäkin.
Lempiparfyymiäni en ihan helposti vaihada. Välillä kokeilen jotakin muuta, mutta jostain syystä mikään muu ei tunnu ihan omalta.

2 kommenttia:

  1. Todella ihanat lautaset! Olen usein ihaillut niitä, mutta ne menevät "sitten joskus" -ostoslistalle, kun ei ole muuta pakollista ostettavaa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Valua Kuvasa! En minäkään olisi raaskinut niitä ostaa ilman työpaikan joululahjalahjakorttia ja etuseteleitä. Mutta kyllä niille varmaan käyttöäkin löytyy. Meilläkin vietetään (toivottavasti) lähivuosina niin lakkiaisia kuin perhejuhliakin. Niille on kiva asetella tarjottavia. Toisaalta niillä on arkikäyttöäkin. Esim. hedelmät näyttävät tuollaisella lautasella tosi houkuttelevilta. Päätyvät sitten toivon mukaan nuorisonkin suuhun. Ja eikös teille ole tulossa tupaantuliaiset? Toivo lautasia lahjaksi;)

    VastaaPoista