perjantai 17. helmikuuta 2012

NUORET JA VANHAT



Viikko on ollut todella kiireinen, vaikkakin mukava. Lomaa edeltävä aika töissä on aina erityisen touhukasta. Lisäksi iltaisin on ollut paljon ohjelmaa. Keskiviikkoilta kului teatterissa. Me vanhat (mieheni ja minä) kävimme katsomassa Kari Hotakaisen teokseen Huolimattomat pohjautuvan näytelmän Ryhmäteatterissa. Kontrasti edelliseen teatterielämykseemme, upeissa lavasteissa esitettyyn Kansallisteatterin Saiturin jouluun oli melkoinen: Ryhmäteatterin produktio oli ylistyslaulu sille, miten vähällä voi tehdä paljon. Muutama taitava näyttelijä, olemattomat lavasteet - esitys kuitenkin vangitsi katsojat mukaansa vastustamattomasti. Lähdimme kotoa väsyneinä, kiireisinä ja jopa hiukan haluttomina. Kotiin tulimme virkistyneinä.

Eilisilta taas kului ihastelemassa vanhojen tansseissa pyörähteleviä nuoria. Olimme taas tunteiden vietävinä, mutta tunteet olivat tällä kertaa erilaisia kuin edellisiltana teatterissa. Kauniiden ja iloisten nuorten ihastelu sai ainakin minut yhtä aikaa liikuttuneeksi, onnelliseksi ja haikeaksi.

Nyt sitten pitäisi pakata. Aamulla suuntaamme loman viettoon Vuokattiin. Katinkullassa viihtyvät teinitkin. Itsekin tulee ulkoiltua ja liikuttua. Kirjapino onkin jo pakattu.

5 kommenttia:

  1. Mukavaa lomaa teille ! Minä sain olla oman tyttäreni vanhojentansseissa. Ihanaa...

    VastaaPoista
  2. Leena: Kiitos! Tytöille vanhojen tanssit ovat vielä isompi juttu kuin pojille (ainakin rahallisesti ja ajankäytöllisesti). Äideille aina yhtä merkittävä:)

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvää lomaa! Ihania tapahtumia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Terhi, vierailustasi blogiini! Tulin vastavierailulle ja kirjauduin lukijaksesi. Nyt jatkan blogin lukemista ennen päikkäreitä :)

    Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista