lauantai 16. heinäkuuta 2011

LOMALAUANTAI

Tänään on taas riittänyt sadetta ja ukkosta. Aamupäivällä mies oli vapaaehtoisena auttamassa Satakunnan kansansoudun kirkkovenekuntia kahvipaikalle. Ja kastui - tietenkin.


Minusta tuntui tänään sadetta pidellessä ensimmäistä kertaa sitten viime talven, että haluan sytyttää kynttilöitä. En vain löytänyt tuikkukätköäni mistään näin keskellä kesää. Pari kynttilää oli sentään saatavilla.



Ukkossään hämärässä elävä valo näytti oikein kauniilta. Koska kauppaankaan ei jaksanut lähteä, niin päivällinen korvattiin halloumi-salaatilla: sallaattia, kurkkua, tomaattia, halloumia, mansikoita ja cashew-pähkinöitä. Päälle vielä valmista tai itse tehtyä balsamico-kastiketta. Nam!



Lauantai-illan päätteeksi kävimme vielä kuopuksen kanssa katsomassa uuden Harry Potterin naapuripaikkakunnalla. Vaikka olimmekin kaikki yhtä mieltä siitä, ettei filmi yltänyt kirjan tasolle, oli sitä ihan viihdyttävää katsoa. Aamulla lähdemme kohti Seinäjokea ja appifaaria katsomaan. Toivottavasti ehdin kirjoittaa jotain sieltäkin käsin.

2 kommenttia: