maanantai 11. heinäkuuta 2011

KAUPUNGISSA KÄYMÄSSÄ

Olemme pitkästä aikaa kaupungissa. Olimme joka tapauksessa tulossa tänään asioita hoitamaan, mutta aamulla saimme iloisen uuden syyn tuloomme. 16-vuotiaalle nimittäin tarjottiin kahdeksi viikoksi kesätöitä karkkitehtaalla: hänestä tulee nallekarkkien hämmentäjä (ymmärtääkseni karkit tahtovat liiallisen ilmankosteuden vuoksi tarttua toisiinsa). Työ alkaa aamuisin kello kuusi ja kestää kahteen. Lisäksi häntä pyydettiin sattumalta tänä samana päivänä puutarhakukkien kastelijaksi perheeseen, jossa hän on hoitanut samaa hommaa aikaisemminkin. Menestys kasaantuu;)

Tarkoituksemme oli palata mökille jo huomenna, mutta viivymme nyt keskiviikkoon saakka. Isä on vähän huolissaan poikansa heräämisvalmiuksista näin keskellä kesälomaa ja haluaa olla paikan päällä katsomassa kaksi ensimmäistä aamua. Taidan kierrellä huomenna vähän kaupoissa. Alennusmyyntejä luulisi olevan vielä vähän jäljellä.

Moni on kysynyt minulta makuuhuoneemme päätyseinän sävystä ja täältä kotoa löysinkin oikean värikoodin. Se on Y467 Tikkurilan värikartasta. Itse kutsun seinää mudan väriseksi; se on jonkinlainen harmaan ja beigen sekoitus. Tässä vielä kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti