sunnuntai 11. syyskuuta 2011

TUHLAAJAÄITI


Äiti! Sinä tuhlaat meidän perheen kaikki rahat! Näin parahti nuorimmaiseni, kun elävästi maalailin tulevia remonttisuunnitelmia miehelleni. Esikoinen liittyi keskusteluun muistuttaen, että kakkosauton hankinnasta hänen ajotuntejaan varten on jo käytännössä sovittu. Mieskin jo huolestui: Barcelonan lennot syyslomaksi on jo varattu ja maksettukin, mutta miten rahat riittävät muihin matkakuluihin?

Minua ei huoleta tippaakaan. Suunnitelmat ovat aivan eri asia kuin niiden konkreettinen toteuttaminen. Asiat tietenkin tehdään sitä tahtia, kuin rahat riittävät. Ideoita on kuitenkin aina hyvä olla takataskussa, eikä niiden kehitteleminen ja asioista selvän ottaminen maksa mitään. Ajan myötä nämä ideat vielä jalostuvat - paremmiksi toivon mukaan.

Olen parhaillaan todella mojovan flunssan kourissa. Töissäkäynnin lisäksi ei juuri muuta jaksa. Tällaisina päivinä sisustus- ja puutarhasuunnitelmien kehitteleminen on mitä parasta viihdykettä hyvän dekkarin lukemisen ohessa. Perhe voi kuitenkin hyvillä mielin nukkua yönsä rauhassa. Kaikkea ei tarvitse toteuttaa heti. Osan voi jättää vaikka lokakuun puolelle:)

Syksyinenkin kukkapenkki voi vielä olla kaunis. Yhtenä sairauspäivinä syntyneenä suunnitelmana on korvata takana häämöttävä harva pensasaita tuija-aidalla.

2 kommenttia:

  1. Hei Terhi,Hyvä idea tuo tuija-aita.Näen sen jo silmissäni. Antaisi se kyllä ryhtiä ja ympärivuotista vehdeyttä siihen kohtaan.;-) terkuin Marja-Riitta

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että joku muukin uskoo ideaani:) Täytynee vain tilata pikkukaivuri poistamaan vanha pensasaita...

    VastaaPoista