lauantai 17. maaliskuuta 2012

LEPOLAUANTAI

Flunssa vaivaa yllättävän ankarana yhä edelleen ja olenkin yrittänyt ottaa mahdollisimman rennosti. Välttämättömyydet on tietysti hoidettava. Keskeisin välttämättömyys perheessämme on tietysti ruoka, jota tarvitaan paljon ja usein. Hoidin senkin mahdollisimman helposti. Kaikki meillä pitävät purkeissa myytävästä Tikka Masala -kastikkeesta. Keitä vain riisi ja ruskista kanat -ateria sopi siis tähän päivään paremmin kuin hyvin.  Nopea salaatti lisukkeeksi ja siinä se.

Muuten olen yrittänyt levätä ja jatkanut Camilla Läckbergin jännittävän uutuusdekkarin lukemista. Iltaa varten sain napattua videovuokraamon viimeisen Piiat-elokuvan. Filmin kyytipojaksi on hankittuna pieni pullo punaviiniä (iso pullo on kahdelle turhan paljon). Tällä hetkellä tuntuu kyllä siltä, että viini taitaa jäädä avaamatta. Näin tukkoisena hunajatee taitaa olla paras juoma.

6 kommenttia:

  1. Paranemisia! Perhe on aina ihan hukassa, kun äiti on jostain syystä poissa pelistä tai vajaakuntoisena mukana. Muut perheenjäsenet eivät välttämättä tajua milloin on selvittävä ilman äitiä, tuskin he ilkeyttään vaativat yhtä sun toista. Hyvin ratkaisit ruoka-asiat, kokeilenpa tuota minäkin, koska ruuanlaitto ei tosiaankaan ole minulle herkkua edes terveenä. Vaan eivätpä ole lihapatojen ääressä laihtumaankaan päässeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Preferita. Tautini täyttää huomenna kolme viikkoa. Joskushan tämän on loputtava. Flunssa sentään paranee aina. Ei tuo minun miesväkeni onneksi ihan passattavaa ole. Jokainen saa tarvittaessa meille aterian aikaan (se hyöty laiskanpuoleisesta äidistä on:) Mutta on totta, että perhe reagoi tavanomaista "vaisumpaan" äitiin heti. En osaa sanoa, mitä tunteita se oikein herättää, ehkä pientä turvattomuutta?

      Poista
  2. Samalla moodilla mennään. Räkärootti linkoaa läheisten harmiksi edelleen. Menun komponentit samat: wokki-inkiväärikanaa ja pieni pullo kuohuviiniä. Luettavana Tavin Toivo ja leffana tähtisilmät. Pääsiäisenä peremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäisenä on pakko olla paremmin! Jos sairaana olemisessa on jotakin hyvää, niin ainakin silloin voi tehdä mukavia kotiasioita, kuten lukea, herkutella ja katsella elokuvia hyvällä omallatunnolla. Pikaista paranemista sinne!

      Poista
  3. No, nyt sitten katosi kommenttini taivaan tuuliin...:(
    Siis otetaampa uudestaan..:)

    Pikaista paranemista sinulle!

    Pitääpä yrittää saada tuo kirja luettavaksi, mutta meillä menee kirjasto yli kuukaudeksi kiinni. Juuri, kun sitä opin käyttämään.... ennen aina ostin kirjat omaksi, mutta kun niitä on jo NIIN paljon, opettelin käymään kirjastossa..:)

    Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina! Tuo Camilla Läckbergin kirja on kyllä todella mukaansa tempaava. Totta puhuen valvoin kohtuuttoman myöhään, kun en pystynyt laskemaan kirjaa ennen loppua käsistäni. Myös Piiat-elokuva oli erittäin hyvä.

      Mukavaa viikonlopun häntää sinullekin!

      Poista