perjantai 30. joulukuuta 2011

ONNEA UUDELLE VUODELLE!



Silpaisin jo hiukan nuupahtaneet amaryllikseni veitsellä poikki ja laitoin ne veteen uuden vuoden kimpuksi. Näillä kukilla haluan toivottaa kaikille lukijoilla oikein hyvää uutta vuotta: mielekästä työtekoa, täyteläistä vapaa-aikaa, hyvää arkea ja hilpeitä juhlia.

Vietämme uuden vuoden juhlia yhdessä kolmen ystäväperheen kanssa. Yhteiset pirskeet ovat perinne vauvavuosilta. Nyt taitaa käydä jo niin, että me aikuiset vietämme iltaa suurimmaksi osaksi keskenämme. Teinit ovat sentään lupautuneet kanssamme syömään. Nuorimmaiset kutsutaan aina välillä katsastettavaksi, mutta vanhimpia emme taida aterian jälkeen tavata ennen kuin juhlien päättyessä.

Juhlissamme on tapana aina olla jokin teema. Olemme viettäneet kekkereitä mm. sirkus-, disko- ja ammatti-teemoilla. Olemme juhlineet 60- ja 80-lukujen henkeen. Joskus kaikki on ollut pinkkiä tai noudattanut huonoa makua. On ollut iltapukugaala ja kauhu-ilta. Kerran vuosi vaihtui agraari-Suomessa. Tällä kertaa teemana on 80-luvun suosikkisarja Dallas. Valitun aiheen mukaisesti olin jo tänä iltana talkoissa tekemässä jauhelihapihvejä hampurilaisia varten. Ruuan lisäksi myös vaatetus, musiikki ja koristelu mukailevat teemaa. Löysin Anttilan alennustangosta parilla kympillä glitterunelman punaista satiinia. Uskon sillä tunnelmaan päästävän enkä epäile, etteikö juhlista tulisi jälleen kerran hauskat.

Juhlikaa tekin - rauhalliseen tahtiin tai sitten hiukan riehakkaammin!

11 kommenttia:

  1. Kuulostaa kadehdittavan ihanalta...voiiiih ! Hauskoja juhlia ja ihanaa vuotta 2012 !

    VastaaPoista
  2. Leena: Kiitos! Toivottavasti sinunkin vuotesi vaihtuu mukavissa merkeissä:)

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvää Uutta Vuotta! toivottelee Riitta Sinikka

    VastaaPoista
  4. Hyvää alkanutta vuotta 2012! Teillä on ollut hauskat uudenvuoden kekkerit. Meillä meni suunnitelmat uusiksi, mutta kivasti meni ilta oman perheen keskenkin, raketteja ihaillessa.

    Ja kiva kun pistäydyit blogissani, sinulla on myös kaunis blogi ja nimikin aikas mainio... Kuulostaa niin tutulta tuo kaunis turhuus, joka on kuitenkin meille naisille usein niin tarpeen (terapiaa...) ;-)

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Sari: Kiitos! Kekkerit olivat todella hauskat. Tavalliseen tapaan herkkuja oli niin runsaasti, että nautimme vielä dagen efter -brunchin ulkoiltuamme ensin porukalla kotikylän puistoa siivoten (mukava perinne sekin ja oivallista lastenkasvatusta;).

    VastaaPoista
  7. Hei ! Laitoin sinulle blogissani matkapostaus- haasteen. Saat ottaa sen vastaan jos haluat.

    VastaaPoista
  8. Kiitos Leena, otan haasteesi kyllä vastaan, mutta ihan heti en taida ehtiä siihen vastaamaan. Asiaa täytyy oikein miettiä ja etsiä hauskoja matkakuvia skannattavaksi. Idea on tosi mukava:)

    VastaaPoista
  9. Hauska idea nuo aikuisten teemakekkerit! =)

    Kukkakimppu on tosi kaunis havuineet ja amaryllikset saivat uuden elämän! =)

    Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2012! =)

    VastaaPoista
  10. Mapela: Hyvää alkanutta vuotta sinullekin! Noissa teemakekkereissä on mm. se hyvä puoli, että samoista ihmisitä ja samoista kodeista huolimatta juhlat ovat aina tuoreet.

    VastaaPoista