keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

OIKEA KESÄ ALKAA

Opettajana olen nauttinut kesälomasta jo jonkin aikaa. Alkukesä on kuitenkin kulunut rästihommien hoitamisessa ja tulevien syntymäpäiväjuhlien järjestelyssä.Pari kertaa olen ehtinyt syömään ystävien kanssa ja Kiasmassa koettu Ars 11 näyttely oli yksi kuluneen vuoden kohokohdista. Käykää ihmeessä katsomassa sitä, jos teillä vain suinkin on tilaisuus.

Lomatunnelmaan pääsemisestä kertoo se, että innostuin perustamaan blogin. Pidän kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta, vaikka en ole kummassakaan erityisen taitava. Tyypillisesti myös pursuan ajatuksia ja ideoita, joita jakaisin mielelläni uusienkin ihmisten kanssa.

Huomenna alkaa oikea kesä. Muutamme nimittäin kesämökille, jossa satunnaisia kaupunkikäyntejä lukuunottamatta viivymme elokuun alkupuolelle saakka. Mieheni matkusti mökille jo edeltä, pojat ja minä seuraamme perässä. Itse asiassa juuri nyt pitäisi olla pakkaamassa ja laittamassa kotia kuntoon poissaoloa varten. On siis huonoin mahdollinen hetki aloittaa blogi. Nyt se on kuitenkin tehty. Koska yhtenä aiheenani on rakas harrastukseni sisustaminen, liitän mukaan pari kuvaa kaupunkikodistani.

Muistakaa ajaa varovasti juhannusruuhkissa!



Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti