tiistai 28. kesäkuuta 2011

SHOPPAILEMASSA

Kaikkien muiden viisikymppisten urosten tapaan mieheni on alkanut haaveilla moottoripyörästä. Hanketta silmälläpitäen hän on varannut muutaman ajoharjoittelutunnin porilaisesta autokoulusta. Tänään hän kävi niistä yhdellä ja minä laittauduin mukaan. Mielikuvissani tein levollisen ja rentouttavan ostoskierroksen kaupungin parhaissa putiikeissa. Kierroksen lopuksi ajattelin istahtaa cappuccinolle jossakin viehättävässä kahvilassa ylellisen näköiset ostoskassit jalkojeni juuressa.

Porin keskustassa tosiaankin on lukuisia hyviä muotiliikkeitä ja alennusmyynnitkin olivat parhaimmillaan. Ongelmana ei siis ollut tarjonta. Vika oli minussa. Kun ihminen on lyhyt ja pieniluinen, mutta samalla pullea, isorintainen ja lyhytselkäinen, jää sovittamiskelpoisten vaatteiden määrä suurenkin valikoiman liikkeessä vähäiseksi. Kun tähän vielä yhdistetään helteinen päivä ja sovituskopissa ihoon liimautuvat vaatteet, tuntuu loppukin nautinto ostoksilla olosta hupenevan.

Kaikesta huolimatta en kotiutunut aivan tyhjin käsin: Bonita-nimisestä putiikista ostin ihanan Creamin tunikan - ja tietysti alehintaan.

2 kommenttia: