sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

JUHLIA JA MUUTA MUKAVAA

Hetki ennen vieraiden tuloa


Pitkästä aikaa tuntuu energiaa riittävän blogissa piipahtamiseen. Työpaikallani koulussa kevät on lukuvuoden kiireisintä aikaa. Samanaikainen ylioppilasjuhlien valmistelu omassa perheessä teki elämästä turhankin hektistä. Juhlat onnistuvat hienosti - kiitos ihanien vieraiden, taitavien apulaisten ja herrasmiesmäisesti isännöineiden sankarin ja pikkuveljen.

Oma kesälomani on juuri alkamassa. Matkustamme miehen kanssa aamulennolla Krakovaan. Muutaman päivän kaupunkiloma on varmasti tehokas irtiotto työasioista. Hieman kuitenkin jännittää miltä kahdenkeskinen reissu mahtaa tuntua. Viimeksi olimme sellaisella muistaakseni vuonna 2002. Kerron sitten, kuinka pärjäsimme:)

Suolaista ja makeaa

Kukkakauppias sitoi ihana kimpun6 kommenttia:

 1. Mukavaa matkaa, hyvin se menee. Nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kaunis kahvipöytä!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanan näköistä! T: Piia P.

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen kahvipöytä!!

  VastaaPoista
 5. Kauniit ja herkullisen näköiset tarjoilut !

  VastaaPoista
 6. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
  Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

  VastaaPoista